Bądź 3 kroki przed… i zarabiaj – MADE Restaurant

Na naukę nigdy nie jest za późno, a jak się uczyć – to wiadomo – od najlepszych. Jeśli jesteś restauratorem, dostawcą, szefem kuchni, managerem czy kelnerem, działasz lub chcesz działać w branży gastronomicznej, to wydarzenie odbywające się 18 czerwca w Krakowie jest dla Ciebie. O czym mowa? Już w ten poniedziałek odbędzie się kolejne spotkanie pod znakiem MADE Restaurant.

made-home-1298060599

MADE Restaurant to biznesowa platforma gastronomiczna oferująca spotkania dla branży HoRe odbywające się w całej Polsce. Wydarzenie pod hasłem „BĄDŹ 3 KROKI PRZED I ZARABIAJ” trwa jeden pełny dzień i jest serią prelekcji, debat, case study i licznych okazji do poznania i porozmawiania z innymi członkami branży. Jest to wyjątkowa okazja, by posłuchać porad od tych, którzy odnoszą sukcesy, przeanalizować liczne strategie i dowiedzieć się gdzie leży źródło sukcesu finansowego, a także wymienić się wizytówkami i nabyć wiele nowych kontaktów.

W tym roku szczególnie poruszany jest także temat zawodu kelnera w ramach kampanii informacyjnej DO USŁUG.

Motto poniedziałkowego spotkania to słowa Bill’a Gates’a:

„Biznes każdej firmy zaczyna się i kończy na mocnej analizie. Jeżeli firma nie umie wyciągnąć wniosków z faktów dotyczących własnej działalności i decyzje podejmuje jedynie na powierzchownych informacjach i intuicji, w ostatecznym rozrachunku zapłaci za to wysoką cenę.”

BĄDŹ 3 KROKI PRZED I ZARABIAJ to dobra okazja do analiz, podsumowań i planów. A gdzie lepiej to zrobić, niż w gronie ekspertów.

Program wydarzenia:

  • od 9:00 REJESTRACJA UCZESTNIKÓW
  • 9:30 – 10:00 STARTUJEMY Z DOBRĄ ENERGIĄ, powitanie, wprowadzenie w tematykę, Agnieszka Małkiewicz & Katarzyna Derdzińska, MADE

3 KROKI PRZED W ZARZĄDZANIU BIZNESEM

  • 10:00 – 10:30 FINANSE – NIE LICZYSZ NIE ZARABIASZ, case study, Tomasz Habdas, MADE Progress
  • 10:30 – 11:15 RESTAURACJA – OD MARZENIA I PASJI DO REALNEGO BIZNESU. CZERWONA LINIA W DOCHODOWYM ZARZĄDZANIU, prelekcja, Katarzyna Derdzińska, MADE Progress
  • debata, Andrzej Rachwalski (Z ust do Ust, Pozytywka, Bajzel, PIK), Radosław Fronc (Main Square Hospitality Group), Janusz Bogusz (Moo Moo Steak House), Paweł Bereza (Modern Catering)
  • 11:15 – 11:45 NETWORKING W PRAKTYCE, nowe znajomości, kontakty biznesowe, integracja
  • 11:45 – 12:30 PRAWO – AKTUALNE ZMIANY W GASTRONOMII, prelekcja, Magdalena Kasprzyk-Chevriaux & Wojciech Krawiec (Kancelaria Lassota sp.j.)
  • 12:30 – 13:00 EFEKTYWNA KONCEPCJA SPRZEDAŻY W RESTAURACJI – JAK W KOŃCU ZACZĄĆ ZARABIAĆ? , case study, Maria Florek (Hotel Lenart), Grzegorz Wejer (Winne Pola)

3 KROKI PRZED W SERWISIE

  • 13:00 – 13:30 NOWA GENERACJA KELNERÓW, Agnieszka Małkiewicz & Katarzyna Derdzińska (MADE)
  • JAK ZMOTYWOWAĆ I ZATRZYMAĆ NAJLEPSZEGO KELNERA?, debata, Renata Targosz (Zakładka), Tomasz Kolbusz (Pimiento Argentino Grill), Nicolas Makłowicz (WINO Makłowicz), Przemek Reginia (Amarylis)
  • 13:30 – 14:30 LUNCH & NETWORKING W PRAKTYCE, nowe znajomości, kontakty biznesowe, integracja
  • TEA PAIRING
    gościnnie Murat Kornaev

3 KROKI PRZED W PARTNERSTWIE

  • 14:30 – 15:30 DOSTAWCY – NIESTANDARDOWE WSPARCIE BIZNESOWE , case study
  • MADE TRAVEL BY LIEBHERR – WIZYTY STUDYJNE RESTAURATORÓW, Aleksandra Batko (AGED), Agnieszka Małkiewicz (MADE Restaurant)
  • APLIKACJE I TECHNOLOGIA W KUCHNI – ORGANIZACJA, KREACJA, FOOD COST Szymon Szlendak (Centrum Rozrywki Kubatura)
  • SPOSOBY PRZEDSIĘBIORCZEGO RESTAURATORA – JAK MIEĆ DROGI SPRZĘT I NIE WYDAĆ FORTUNY, A NAWET ZAOSZCZĘDZIĆ?, Michał Graca (Winterhalter Polska), Marcin Seweryn (Pimiento Argentino Grill)
  • 15:30 – 16:00 NETWORKING W PRAKTYCE, nowe znajomości, kontakty biznesowe, integracja
  • 16:00 – 17:15 “CZY SMAKOWAŁO?” – SYSTEM BADANIA PRAWDZIWEJ OPINII GOŚCI, Magdalena Nawrocka (mProfi.pl)
  • STORYTELLING W GASTRONOMII – OD POMYSŁU DO REALIZACJI, OD KREACJI DO BUDŻETU, Agnieszka Małkiewicz (MADE Restaurant)
  • SIŁA INFLUENCER MARKETINGU, Karolina Milczanowska & Katarzyna Płachecka (Jedling Marketing)
  • SOCIAL MEDIA Z KLASĄ, Szymon Cieśla (Mercy Brown)
  • 17:15 – 17:45 PODSUMOWANIE I ZAKOŃCZENIE SPOTKANIA
  • 18:00 AFTER PARTY Z WIDOKIEM NA WAWEL – NETWORKING NIEFORMALNIE, CAFE MANGGHA

 

 Zapraszamy zatem do udziału w wydarzeniu już w ten poniedziałek (18 czerwca) w Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej Manggha.

O wydarzeniu w pigułce:
co? BĄDŹ 3 KROKI PRZED I ZARABIAJ, MADE Restaurant
gdzie? Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej Manggha, Kraków (tutaj)
kiedy? 18 czerwca 2018 (poniedziałek)
bilety i informacje? tutaj
strona organizatora? tutaj

 

Stowarzyszenie Kobiety i Wino jest patronem tego wydarzenia.



Kategorie:Kraków i okolice, Kulinaria, Współpraca

Tagi: , , , ,

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj /  Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj /  Zmień )

Connecting to %s

%d blogerów lubi to: